aktuella händelser

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Inlägg från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Postat 2 dagar sedan
Bobergsgymnasiet Ånge

Vet du att vi har en av Sveriges bästa e-sportutbildningar på Bobergsgymnasiet?

Vill du ta chansen och lyfta din e-sportsatsning till nästa nivå?

Välj Boberg och välj e-sport!

bobergsgymnasiet.se/lokal-idrottsutbildning-e-sport/
... ÖkaMinska

Våra program

Filter Categories
Våra program
Lokal Idrottsutbildning

Programkatalog 2020/2021

ProgramkatalogSe alla våra program 2021/2022

Tidigare Bobbisar

Min gymnasietid betydde jättemycket för mig! Jag fick utveckla kunskaper om det det som intresserade mig och fann även nya intressen. Att skolan är liten ser jag bara som positivt eftersom lärarna har gott om tid för alla och man kan ha en avslappnad stämning under lektionerna. Nu läser jag på läkarprogrammet och trivs superbra. Man lär sig så enormt mycket mer än att ”bara” bota sjukdomar eftersom allt bygger på goda grundkunskaper i naturvetenskap. Studentlivet är ju också något som alla borde få uppleva!

Har du något tips till blivande elever?
Välj inte alltid den enklaste vägen! Man måste utmanas för att kunna utvecklas. Och var nyfiken! Att lära sig saker blir mycket roligare om man ser hur man kan använda kunskapen, vilket kanske är svårt när man spenderat nästan hela sitt liv i skolan. Men ju mer man ser av världen, desto mer inser man att det inte finns något som kan kallas värdelöst vetande!

Mattias Kamsten

Veckoblad