aktuella händelser

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Inlägg från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Postat 3 dagar sedan

Bobergsgymnasiet Ånge

Åk 3 har föredrag om ”Ung privatekonomi” i eftermiddag den 30/11 från kl 14.05 i Aulan (senast till 16, men tar nog bara en timme).

Det är praktisk information om sådant man behöver veta särskilt när man ska börja sitt vuxenliv, sådant som ofta efterfrågas av eleverna själva. Obligatorisk närvaro.
... ÖkaMinska

Våra program

Filter Categories
Våra program
Lokal Idrottsutbildning

Programkatalog 2020/2021

ProgramkatalogSe alla våra program 2021/2022

Tidigare Bobbisar

Min gymnasietid betydde jättemycket för mig! Jag fick utveckla kunskaper om det det som intresserade mig och fann även nya intressen. Att skolan är liten ser jag bara som positivt eftersom lärarna har gott om tid för alla och man kan ha en avslappnad stämning under lektionerna. Nu läser jag på läkarprogrammet och trivs superbra. Man lär sig så enormt mycket mer än att ”bara” bota sjukdomar eftersom allt bygger på goda grundkunskaper i naturvetenskap. Studentlivet är ju också något som alla borde få uppleva!

Har du något tips till blivande elever?
Välj inte alltid den enklaste vägen! Man måste utmanas för att kunna utvecklas. Och var nyfiken! Att lära sig saker blir mycket roligare om man ser hur man kan använda kunskapen, vilket kanske är svårt när man spenderat nästan hela sitt liv i skolan. Men ju mer man ser av världen, desto mer inser man att det inte finns något som kan kallas värdelöst vetande!

Mattias Kamsten

Veckoblad