Kanothajk åk 2

Nu ska det paddlas! Samling på busstationen i Ånge, bussen avgår 08.00! Klä er VARMT, ha gärna med VARM dryck, ha mössor och vantar (även bra mot skavsår), extrakläder i påse i väskan, något blodsockerhöjande i fickan och en vattenflaska i närheten – nu ska vi ut och njuta av den här underbara våren! 😀 . Läs informationen från Anders och har ni frågor är hans nummer 073-274 82 72.
Info kanothajk

UF-mässa Sundsvall

Vi åker till Sundsvall och Ung Företagsamhets regionala mässa för att titta på alla spännande företag med åk1 och åk 2, samt de elever i åk 3 som ställer ut. Skolan står för resa och lunch men ta gärna med lite pengar för det brukar finnas roliga saker att köpa!

Avfärd: 08.30 med buss från parkeringen bakom skolan, vid Verkstan. Hemförd ca 13.30. Lärare medföljer och tar närvaro mm. Frågor? Vänd er till Kenneth eller Kamilla L.

Mer info: UF Västernorrlands fb-sida.

Åk 9 programbesök 20-21/3

För dig som funderar på ett omval!
Kom och följ med det program du är intresserad av under en
vanlig dag, och se vad elever och lärare pysslar med.
Anmäl till din SYV.
Vi möter dig i entrén! Tid 09.10- ca 13.00 (beror på program).

Måndag 20/3: Industri, Samhälle.
Tisdag 21/3: Barn och fritid, El och energi, Natur, Teknik, Vård och omsorg. Välkommen!