Öppet Hus 2016

Vi välkomnar kommunens åk9-elever på Öppet hus den 30 november kl 09.10-13.15. Förutom workshops erbjuder vi en programutställning i Lärcentret samt externa utställare från näringslivet, Ung Företagsamhet, fältteamet m fl. Hästar finns på idrottsplanen för den som vill gosa eller ta en liten tur 🙂 . Dessutom bänkpresstävling, tipspromenad, fika, musik, prisutdelning och massa elever, lärare, elevhälsoteam samt rektor Erik. Allmänheten är såklart också varmt välkommen! 🙂

Öppet Hus 25 november

Välkomna till oss! Vi har öppet kl 09.10-13 och
kl 17.30-19. Åk 9 kommer ha olika workshops och i Lärcentret finns information från program och arbetsgivare i kommunen. Mittuniversitetet, Ånge ridklubb, polis, ambulans, socialtjänsten och Arbetsförmedlingen är också på plats. Styrkelyfts-tävling, musik och UF-mässa blir det dessutom! Vi har förstås också en tipsrunda med fina priser  . Workshops som eleverna kan välja mellan är Fix och trix på Elprogrammet, CAD, Design, Går naturvenskap att äta? Ledarskap, barn och ungdomar, Let´s fly! Är du en quiz-mästare? Industritekniska programmets verkstad, Hur mår du egentligen? Datorbygg, hur gör man? Pixlr: Fotofix på lätt sätt.

På kvällen har grundskolans nya SYV Gudrun Hedbergh allmän gymnasieinformation där några av våra elever också kommer finnas på plast för att svara på frågor om hur det är att studera hos oss. Tid: 18.00. Plats: Lärcentret.

oppethus15