Välkommen, Per!

”Per Håkansson heter jag som nu tillträder stolen som rektor på skolan. Jag kommer närmast från Praktiska Gymnasiet i Örnsköldsvik och innan dess var jag rektor i Sundsvall. I grunden är jag både SO lärare på högstadiet som journalist och marknadsförare. Jag och min fru, som jobbar på Mittuniversitetet, har precis köpt oss ett hus här i centrala Ånge. Ishockey och golf är mina stora fritidsintressen men även att resa ute i världen. Jag ser i framtiden att skolan ska vara en stöttepelare i samhället och något vi ska vara stolt över. Jag vet att vi redan nu gör väldigt bra saker och att personalen har arbetat väldigt hårt i många år för att komma dit vi nu är. Det ska bli väldigt roligt att få bli medborgare i Ånge och vara en del av det fortsatta utvecklingsarbetet.
Per”

Juldisco!

Torsdag 19/12 blir det juldisco för de lägre åldrarna. Åk 0-2: 18.00-19.30. Åk 3-5: 19.30-21.00. Kom gärna julutklädd, men är inget måste. Dansar, lekar, godis och fikaförsäljning till föräldrarna som vanligt. Entré 20 kr. Välkomna! Arr: GC-gruppen. Frågor? Susanne har 072-247 50 12

Julavslutning

Vi ses i Aulan kl 09.10 för en gemensam samling innan vi går iväg med mentor till resp. hemklassrum. Vi myser tillsammans till kl 12 då det är lunch, sedan är det jullov. Vi ses igen tisdag den 7/1 enligt ordinarie schema. <3

UF-mässa & Nobelfirande!

Dags att visa upp årets Unga Företag! Välkomna till vår lilla mässa, där företagen kommer tävla mot varandra. Vinnare utses av UF:s representant. Vi kommer även ha ett Nobelfirande med tipsslinga, snacks och bubbel – varmt välkommen att delta även i det! Dag: 10 december. Tid: 11.30-14.00. Plats: Aulan.
PS. Passa på att gå vidare från oss upp till Ångströmsenheten som har öppet hus denna dag!

Programbesök

Vecka 49 är det möjligt för elever i åk 9 att komma och besöka ett program under en dag! Man måste dock anmäla sig till sin SYV. OBS! Den här möjligheten är enbart för de elever som är seriöst intresserade av ett visst program, eller tvekar runt sitt gymnasieval. Mer information om tiderna för de olika dagarna får du av din SYV. Varmt välkomna!

Öppet Hus 2019!

Elever, personal och representanter från näringsliv och organisationer finns på plats för en fullspäckad dag med information och intressanta möten. Elever i åk 9 får välja vilka program de vill besöka och får även en välfylld goodiebag när de kommer. Välkomna!

Föräldramöte åk1

Välkomna tisdag den 17/9 kl 18.30! Vi skickar hem en inbjudan med eleverna som vi vill att ni fyller i och skickar tillbaka till mentorn senast fredag 13/9.

”Välkomna på föräldramöte!
Det har nu gått ett par veckor in på höstterminen och det har blivit dags för föräldramöte.
Det är första terminen för era ungdomar i en ny skolform, en skolform som ställer annorlunda krav, har andra förväntningar och andra förutsättningar än tidigare. Allt detta vill vi träffa er för att tala om, berätta och förklara. Vi vill därför träffa er enligt följande:

Tid: Tisdagen den 17 september 2019, kl. 18.30

Plats: Aulan, Bobergsgymnasiet

Vi tänkte göra så att vi först träffas i helgrupp för viss allmän information. Efter det går ni vidare med era ungdomars mentorer för ytterligare information och samtal.
Under kvällen kommer vi att tala om frånvaroregler, ledighetsregler, sjukskrivningsregler samt ordningsregler. Vi kommer även att informera om programmen i gymnasieskolan och hur arbetet med elevernas lärande går till på Bobergsgymnasiet. Naturligtvis bjuder vi på fika! Ni är alla hjärtligt välkomna.

Erik Högberg, Rektor Bobergsgymnasiet”